<< July 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:rss feed

Wednesday, February 20, 2008
Nydelig garn = Nydelig skjerf

Ble også tid til å strikke skjerfet en arbeidskollega ønsket seg. Men ikke turte strikke selv for da ville hun vel bli ferdig til vinteren 2012.. Utrolig godt garn og strikke av..


Posted at 02:26 pm by cattie
Make a comment  

Wednesday, January 16, 2008
Ny tallerken

Min lillesøster er tom for bursdagsgaveforslag. Og travelt som hun har det, er hun veldig spesifik i ønskene sine, med veldig kort varsel. Hei jeg klager ikke.. ikke enda.
Så etter noen ukers jobb. Jeg fikk da tross alt et par mnd varsel denne gangen, er der en ny tallerken som går rundt i oppvaskmaskinene i høye nord. Om Mamman til Adele tør å bruke denne da
Posted at 02:12 pm by cattie
Make a comment  

Friday, January 04, 2008
Da er jula over ..

.. Og alle har da vitelige mottatt julegavene sine. Derfor er det kanskje endelig trygt å legge ut noen bilder her.


De små barna i familien, og rundt meg måtte få sin egen frokost eller middagstallerken. Med motiv valgt ut for den enkelte... og navn på vel.. Så pass må det da være.Min lillesøster fant jo ut at jeg gikk rundt på malerkurs. Og jo hun hadde et ønske til jul...maleri.Du snakker om å være vrien ? Er ikke sånne ønsker en kommer med knappe mnd før jul liksom. Da står det jo helt helt stilt. Hvertfall mange mange dager. Men noe kom da ned på papiret tilslutt. Uvanlig bilde ? ja jeg veitDette står på det som skal bli hobbyrommet mitt. Og der tror jeg faktisk det skal få bli. Tror ikke jeg tenker skille meg av med det på lenge lenge..


Posted at 09:45 pm by cattie
Make a comment  

Thursday, October 11, 2007
Jeg prøver noe nytt...

.. i høstmørket...

Akrylmaling

Og jeg fikk en liten aha opplevelse når jeg tok dette med meg hjem etter første kurskveld Det ser mørkt ut på bildet. Mens kommentaren når jeg kom hjem var at fargene var hissigen. Mens dem var veldig klare der jeg satt å malte.. Jaja..


Posted at 12:38 pm by cattie
Make a comment  

Friday, September 07, 2007
Tatersløyd

.. Så er det høst. Og lysten til å gjøre noe nytt er her. Så en melder seg på en haug med kurs. Denne ukens kurs er forferdelige vonde fingertupper, og ingen strikking den neste uka. Men... noen ideer har jeg da fått...


Posted at 10:45 pm by cattie
Make a comment  

Thursday, August 23, 2007
Accessories

Søs skal i bryllup snart. Og ingenting passer sammen med valgt kjole.. og det er sletts ikke noe å få kjøpt å butikkene nei. Helt ubrukelig alt sammen. Kjolen vil være hvit og heklet, hjemmelaget.. og underkjolen lys blå.

Vel etter litt tenking smalt ideen i hodet på meg da jeg kom hjem en dag. Så ut igjen bar det.
Smykke, lenke til å snøre kjolen sammen med i livet. Armbånd og øredobber også. Og etter 2 dagers leiting, og forferdelig vonde føtter - fant jeg sjal til henne også..

Posted at 06:52 pm by cattie
Make a comment  

Monday, July 30, 2007
Nå er det stop...

.. jeg er fri for glass.

Shoppe anyone ?
Posted at 10:11 pm by cattie
Make a comment  

Saturday, July 28, 2007
Litt mer ?

Jeg klarte ikke helt gi meg . Og selv om Tour de France er årets beste såpeserie.. klarte jeg ikke la være å lage et par lys til. Denne gangen var målet to og to like


Her er to forsøk på nettopp det. Og dem matcha ganske godt. Hvertfall i farger og mengder av de ulike fargene. En turkis og lilla variant, og en rød og mørk blå

Dere vet foresten at når en blander orange med lys blå, får en en anelse av whiskey farge ??


Posted at 03:07 pm by cattie
Make a comment  

Thursday, July 26, 2007
Er en først startet..

så fortsetter det gjerne i høyt tempo her til tider. Tirsdag og Onsdag ble brukt til å lage masse lys. Og når jeg var ferdig.. Ble fotografen kidnappet og måtte jobbe noen timer. For enkelte av disse klarte jeg ikke få til bilder av selv. Merkelig.

Så Her er et egnere utvalg. Og nei, der er ikke plass til mer på kjøkkenbordet nå.Denne består faktisk av 6 farger. Der er turkis, blått, lysblå, rød, orange og grønn i den


Der er en lysere del på ene siden, som egentlig er veldig lys turkis. Samt at der ligger lys blå på toppen. Men uten å studere den veldig nøye ser den faktisk ensfarget blå utDenne er mystisk. Der er rød gele i bunn. Litt blank er helt over,men gav ikke ønsket effekt. Så jeg helte GRØNN gele over.. Dette er det dog noe merkelige resultatet.


Her var det jeg skjønte jeg ville trenge hjelp for å få frem noe av fargenyansene. Opprinnelig er 2/3 av glasset fylt med lys rosa masse..Den ble litt spist opp av det blåe, men ettersom du vender på det vil du se små mønster i rosa rundt


Et par små frisk ute på svømmetur på besøk hos en frosk


Jeg liker høye lys. Her la de forskjellige fargene seg i lag, selv om det ikke var helt meningen.


Denne her er jeg virkelig fornøyd med. Rosa og lys turkis, og en dæsj mørk turkis og masse sjatteringer inni selve lyset.


Jeg liker formen på disse glassene. Dette er sterkt rødt og lukter jordbær.Her klarte jeg ikke bestemme meg for fargekomboer. Dem er veldig fine i det blå. men det røde som avdekker hjertene når du brenner ned lyset er kanskje mer spennende..


JA jeg bare elsker det lyset der..

Og her er deler av det hele


Posted at 02:40 pm by cattie
Comment (1)  

Friday, July 20, 2007
På tide å leke litt igjen?

Etter lang tids vurdering.. Og en ekstrem brainstorming igjennom denne uka. Var det på tide å teste ut litt... Gelelys.. Jeg vil lage gelelys!!!

Så tenkt som gjort...


Denne minner meg mest om en drink. Og desverre ble gelene litt boblette. Bedre lykke neste gang , men jeg likte faktisk strukturen gelene får når den er boblete selv om motivet blir litt vanskelig å se.Her oppdaget jeg en ting. Selv om gelen er helt gjennomsiktig. Og turkis. Blir det litt mørkt rundt den lille marihøna. Dog er den beregnet på å stå i vinduskarmen hos en liten prinsesse, så da blir den vel stående i fult sollys, og der vises den faktisk godt. Vanskelig å ta bilde av så små glass faktisk. Det der var det 30 forsøket.. Jeg har et annet sånt lite prosjekt på trappene. Så da får vi vel kontakte fotografen


Jeg likte settinga på det første forsøket. Så jeg måtte selvsagt prøve med helt klar gele og litt mørkere...


JA! Det flyter godtis nedi disse. Knall orange og grønn. Glassene er ca 30cm høye. Og det tok sin tid å få godisen til å ligge der.. Takk å lov for kjøleskap.Og selvsagt er jeg nå fri for gelemasse.. Og jeg har MASSE ideer rundt i hodet mitt. *sukke* Shoppingtur imorra tenker jeg.


Yes is candle lights. Jelly candle lights. And no you cant eat it.. Your supposed to burn them ;)

Posted at 05:48 pm by cattie
Make a comment  

Previous Page Next Page